Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"

OPŠTA BOLNICA ZRENJANIN OBELEŽILA 122 GODINE OD OSNIVANJA

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin je 28.12.2017. godine svečano obeležila 122 godine od osnivanja.
Svečanosti su prisustvovali zamenik gradonačelnika Saša Santovac i član Gradskog veća dr Mile Kovačević.

Direktorka Bolnice, dr Ivana Tešić se na kratko osvrnula na najvažnije momente u bogatom istorijatu zrenjaninske bolnice, a za ovu, 2017. godinu je posebno istakla datum 23. oktobar, kada su urađene prve tri koronarografije za teritoriju Grada Zrenjanina i Srednjeg Banata u angio sali. Ovom prilikom je najavila početak ugradnje stentova za elektivne pacijente u narednoj godini, a u bližoj budućnosti i zbrinjavanje pacijenata sa infarktom miokarda.

Saša Santovac se obratio prisutnima i istakao da za oko 200 hiljada stanovnika Srednjeg Banata ova zdravstvena ustanova ima nemerljiv značaj, i važno je istaći da su u izgradnju bolnice u pet ciklusa samodoprinosa, građani Zrenjanina i ostalih opština Srednjeg Banata izdvojili oko 50 miliona evra.
Lokalna samouprava je tu da pomogne shodno svojim mogućnostima. U godini koju ispraćamo radili smo na završetku radova na adaptaciji angiosale, i u narednom periodu nastavićemo da ulažemo u sektor zdravstva, kako bi našim sugrađanima omogućili što bolje uslove za lečenje.


Na proslavi su uručena priznanja zaposlenima sa 25, 30 i 35 godina radnog staža (ukupno 76 priznanja), a u umetničkom delu nastupila su deca Muzičke škole Bojana Đurić i Vladimir Jakšić iz klase Prof Ane Aleksić Šajrer, uz klavirsku pratnju Prof. Marte Ronto.AZUS

Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAM

Glavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov