Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"


POMOZITE PEDIJATRIJSKOJ SLUŽBI
Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju Opšte bolnice "Đorđe Joanović" u Zrenjaninu. Nadamo se da Vam na ovaj način možemo pružiti informacije koje su vam potrebne o radu ustanove, njenoj organizaciji i kao svim odeljenjima/odsecima. Ovde se objavljuju vesti o novim metodama dijagnostikovanja i lečenja koje vršimo, kao i bilten "Glas bolnice" koji je moguće preuzeti u .pdf formatu.


sreda 18 januar 2017
POZIV ZA UČEŠĆE U OTVORENOM DIJALOGU
Pozivaju se svi potencijalni ponuđači, koji u svom prodajnom asortimanu poseduju laboratorijske aparate i reagense, da se odazovu ovom pozivu i uzmu učešće u otvorenom dijalogu, koji se sprovodi isključivo u cilju prikupljanja informacija, ispitivanju tržišta i upoznavanja sa artiklima koji se odnose na gore navedena dobra, koje Opšta bolnica «Đorđe Joanović» Zrenjanin koristi kao osnovno sredstvo za obavljanje deiatnosti zdravstvene zaštite. (Preuzimanje)
Bojan Vukov u sreda 18 januar 2017 - 06:47:32
utorak 17 januar 2017
INFORMACIJA ZA JAVNOST

Obaveštavamo sugrađane da je glavni ulaz u Bolnicu iz ulice Dr Vase Savića.
Ulaz na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja (Urgentni centar) je namenjen isključivo pacijentima ovog odeljenja i hitnim stanjima za Službu ginekologije, odeljenja Otorinolaringologije i Oftalmologije.
Molimo sugrađane da se pridržavaju navedenog, kako bi Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja funkcionisalo neometano.

Bojan Vukov u utorak 17 januar 2017 - 04:40:16
POVOLJAN IZVEŠTAJ O POSTUPKU PROVERE AKREDITACIONOG STATUSA OPŠTE BOLNICE ZRENJANIN
Dana 23.12.2016. godine u Opštoj bolnici Zrenjanin je boravio Tim za spoljašnje ocenjivanje Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije (AZUS) u petoj redovnoj proveri. Spoljašnji ocenjivači su bili: Prim dr Ilija Tripković i dipl.pravnika Biljane Lukić.
Ocenjivanje je sprovedeno kroz razgovor sa koordinatorom za akreditaciju i vođama timova za, kroz pregled dokumentacije i obilaskom ustanove.
Sredinom januara 2017. godine stigao je Izveštaj o postupku reakreditacije Usatnove koju je izradila Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije. >>
Bojan Vukov u utorak 17 januar 2017 - 04:38:32
sreda 04 januar 2017
PRVA ROĐENA BEBA U 2017. JE DUNJA GRADONAČELNIK URUČIO POKLONE BEBAMA
Prva beba rođena u 2017. godini na Odeljenju ginekologije i akušerstva Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu je Dunja. Ona se rodila 1. januara u 8.40 časova i četvrto je dete Ljiljane i Vladimira Žarkova iz Idvora.
Samo par sati nakon porođaja, Ljiljani Žarkov je čestitao Dunjino rođenje gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i uručio prigodan dar. >>
Bojan Vukov u sreda 04 januar 2017 - 05:31:48
KOMPANIJA AKSA DAROVALA PRVOROĐENU BEBU U NOVOJ GODINI
Kompanija Aksa je prvoj bebi rođenoj u 2017. godini poslala poklon paket – Chicco pšroizvode i Aksa poklon karticu u iznosu od 5000 dinara.
Kompanija Aks d.o.o. je jedna od članica Keprom grupe. To je lanac specijalizovanih prodavnica za bebe i decu. U lancu trenutno posluje 12 radnji, pet u Beogradu i po jedna u Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Nišu, Šapcu, Kruševcu i Zrenjaninu. Kao društveno odgovorna kompanija, Aksa želi da u savkom gradu u kojem ima prodajni objekat daruje prvorođenu bebu.
Bojan Vukov u sreda 04 januar 2017 - 05:29:20
petak 30 decembar 2016
INFORMACIJA ZA JAVNOST

Obaveštavamo sugrađane da su u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zabranjene posete do daljeg, u cilju sprečavanja širenja virusa i povećane bezbednosti pacijenata i zaposlenih.

Bojan Vukov u petak 30 decembar 2016 - 02:56:17
GRADONAČELNIK URUČIO NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE DECI NA LEČENJU
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima, zamenikom Sašom Santovcem i pomoćnikom Duškom Radišićem, posetio je Službu pedijatrije Opšte bolnice “Đorđe Joanović” uručivši najmlađim pacijentima Bolnice prigodne novogodišnje darove uz želje za brz i uspešan oporavak. >>
Bojan Vukov u petak 30 decembar 2016 - 02:55:25
sreda 28 decembar 2016
SASTANAK GRADONAČELNIKA SA NOVIM RUKOVODSTVOM OPŠTE BOLNICE ZRENJANIN
U Opštoj bolnici Zrenjanin je 27.12.2016.godine održan sastanak rukovodstva Bolnice sa gradonačelnikom Grada Zrenjanina, Čedomirom Janjićem, njegovim zamenikom Sašom Santovcem i članom Gradskog veća, dr Milošem Kovačevićem. Sagledano je i analizirano zatečeno stanje, kao i preduzete mere od momenta stupanja na dužnost novog rukovodstva, definisani su naredni koraci u radu. >>
Bojan Vukov u sreda 28 decembar 2016 - 04:48:44
utorak 27 decembar 2016
POLAZNICI I ZAPOSLENI U „NEW AGE SCHOOL“ URUČILI POKLON PEDIJATRIJI
Polaznici škole stranih jezika „New Age School“ su u okviru humanitarne akcije „Od dece deci s ljubavlju“ napravili novogodišnji vašar 17. i 18. decembra 2016. godine, u prostorijama mesne zajednice Zeleno polje. Za ovu priliku deca su sama napravila novogodišnje ukrase koje su prodavali, a od prikupljenih sredstava kupljeno je 40 kompleta posteljine za krevete u Pedijatrijskoj službi.
Zaposleni i polaznici škole ističu da se nadaju da će ovim gestom pokrenuti i druge institucije i pojedince na slične aktivnosti, a malim pacijentima upućuju najlepše želje za što brži oporavak.
Bojan Vukov u utorak 27 decembar 2016 - 06:53:35
ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT- SLATKIŠI OD ULAZNICA PODELJENI DECI NA LEČENJU
U Pedijatrijskoj službi Opšte bolnice "Đorđe Joanović" Zrenjanin su 26.12.2016. godine podeljeni paketići za decu i odigrana novogodišnja predstava. Paketiće su uručili Vladimir Đurić - programski direktor Kulturnog centra, Vladimir Stojković - Coka - u ime Horskog festivala "Slobodan Bursać" i Dragan Midorović u ime KulturKick Creative productions u saradnji sa mladima iz Cekoma - Centra za kreativno odrastanje i mulikulturalnu saradnju. >>
Bojan Vukov u utorak 27 decembar 2016 - 04:00:28
Idi na stranu       >>  

AZUS

Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAM

Glavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov