Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"


POMOZITE PEDIJATRIJSKOJ SLUŽBI
Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju Opšte bolnice "Đorđe Joanović" u Zrenjaninu. Nadamo se da Vam na ovaj način možemo pružiti informacije koje su vam potrebne o radu ustanove, njenoj organizaciji i kao svim odeljenjima/odsecima. Ovde se objavljuju vesti o novim metodama dijagnostikovanja i lečenja koje vršimo, kao i bilten "Glas bolnice" koji je moguće preuzeti u .pdf formatu.


sreda 22 februar 2017
Oglas
Oglas radi izdavanja u zakup slobodnog i raspoloživog prostora putem prikupljanja pismenih ponuda [preuzimanje]

Bojan Vukov u sreda 22 februar 2017 - 03:47:26
sreda 08 februar 2017
UNICREDIT BANKA DONIRALA 20 RAČUNARA OPŠTOJ BOLNICI ZRENJANIN
Dana 8. februara 2017. godine je svečano obeleženo otvaranje redizajnirane ekspoziture UniCredit banke u Zrenjaninu. Tom prilikom, Banka je u skladu sa svojom strategijom podrške razvoju lokalne zajednice, Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin donirala 20 računara, koje su uručili direktor Direkcije komercijalnih poslova UniCredit banke, Radoje Radanović i direktorka ekspoziture u Zrenjaninu, Tamara Čubrilo. Na donaciji se zahvalio pomoćnik direktora Bolnice za nemedicinska pitanja, MSc Prof. Srađan Kalnak, istakavši značaj ove donacije, jer u eri informatizacije i uvođenja zdravstvenog informacionog sistema, ovih 20 računara će olakšati i ubrzati određene procedure, na zadovoljstvo pacijenata i zaposlenih.
Bojan Vukov u sreda 08 februar 2017 - 06:17:21
ponedeljak 30 januar 2017
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Obaveštavamo sugrađane da je zabrana poseta u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin od danas, 30.01.2017. godine van snage.
Posete su dozvoljene isključivo u vreme predviđeno za posete – svakog dana 14.00 – 16.00 h.


Bojan Vukov u ponedeljak 30 januar 2017 - 07:05:16
sreda 25 januar 2017
PRIZNANJE „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“ URUČENO SLUŽBI GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA
Priznanja „Kapetan Miša nastasijević“ za Srednjobanatski region su uručena 24.01.2017. godine na svečanosti u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“. Ovo ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog stvaralaštva se organizuje u okviru projekta „Put ka vrhu“, koji postoji već 16 godina, sa idejom afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije. >>
Bojan Vukov u sreda 25 januar 2017 - 06:11:03
PO IZBORU ČITALACA LISTA „ZRENJANIN“ NAGRADE U RUKAMA DVA LEKARA OPŠTE BOLNICE ZRENJANIN
U izložbenom salonu Istorijskog arhiva Zrenjanin su 24.01.2017. godine uručene nagrade ličnostima godine lista Zrenjanin“ po izboru čitalaca. Ovo je peta po redu ovakva akcija. Glasanje je trajalo dva meseca, pregledano je ukupno 3198 kupona. Kao i prethodnih godina čitaoci su birali ličnosti u sedam oblasti: politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta i medicina. >>
Bojan Vukov u sreda 25 januar 2017 - 06:08:44
sreda 18 januar 2017
POZIV ZA UČEŠĆE U OTVORENOM DIJALOGU
Pozivaju se svi potencijalni ponuđači, koji u svom prodajnom asortimanu poseduju laboratorijske aparate i reagense, da se odazovu ovom pozivu i uzmu učešće u otvorenom dijalogu, koji se sprovodi isključivo u cilju prikupljanja informacija, ispitivanju tržišta i upoznavanja sa artiklima koji se odnose na gore navedena dobra, koje Opšta bolnica «Đorđe Joanović» Zrenjanin koristi kao osnovno sredstvo za obavljanje deiatnosti zdravstvene zaštite. (Preuzimanje)
Bojan Vukov u sreda 18 januar 2017 - 06:47:32
utorak 17 januar 2017
INFORMACIJA ZA JAVNOST

Obaveštavamo sugrađane da je glavni ulaz u Bolnicu iz ulice Dr Vase Savića.
Ulaz na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja (Urgentni centar) je namenjen isključivo pacijentima ovog odeljenja i hitnim stanjima za Službu ginekologije, odeljenja Otorinolaringologije i Oftalmologije.
Molimo sugrađane da se pridržavaju navedenog, kako bi Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja funkcionisalo neometano.

Bojan Vukov u utorak 17 januar 2017 - 04:40:16
POVOLJAN IZVEŠTAJ O POSTUPKU PROVERE AKREDITACIONOG STATUSA OPŠTE BOLNICE ZRENJANIN
Dana 23.12.2016. godine u Opštoj bolnici Zrenjanin je boravio Tim za spoljašnje ocenjivanje Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije (AZUS) u petoj redovnoj proveri. Spoljašnji ocenjivači su bili: Prim dr Ilija Tripković i dipl.pravnika Biljane Lukić.
Ocenjivanje je sprovedeno kroz razgovor sa koordinatorom za akreditaciju i vođama timova za, kroz pregled dokumentacije i obilaskom ustanove.
Sredinom januara 2017. godine stigao je Izveštaj o postupku reakreditacije Usatnove koju je izradila Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije. >>
Bojan Vukov u utorak 17 januar 2017 - 04:38:32
sreda 04 januar 2017
PRVA ROĐENA BEBA U 2017. JE DUNJA GRADONAČELNIK URUČIO POKLONE BEBAMA
Prva beba rođena u 2017. godini na Odeljenju ginekologije i akušerstva Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu je Dunja. Ona se rodila 1. januara u 8.40 časova i četvrto je dete Ljiljane i Vladimira Žarkova iz Idvora.
Samo par sati nakon porođaja, Ljiljani Žarkov je čestitao Dunjino rođenje gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i uručio prigodan dar. >>
Bojan Vukov u sreda 04 januar 2017 - 05:31:48
KOMPANIJA AKSA DAROVALA PRVOROĐENU BEBU U NOVOJ GODINI
Kompanija Aksa je prvoj bebi rođenoj u 2017. godini poslala poklon paket – Chicco pšroizvode i Aksa poklon karticu u iznosu od 5000 dinara.
Kompanija Aks d.o.o. je jedna od članica Keprom grupe. To je lanac specijalizovanih prodavnica za bebe i decu. U lancu trenutno posluje 12 radnji, pet u Beogradu i po jedna u Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Nišu, Šapcu, Kruševcu i Zrenjaninu. Kao društveno odgovorna kompanija, Aksa želi da u savkom gradu u kojem ima prodajni objekat daruje prvorođenu bebu.
Bojan Vukov u sreda 04 januar 2017 - 05:29:20
Idi na stranu       >>  

AZUS

Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAM

Glavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov