Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"


POMOZITE PEDIJATRIJSKOJ SLUŽBI
Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju Opšte bolnice "Đorđe Joanović" u Zrenjaninu. Nadamo se da Vam na ovaj način možemo pružiti informacije koje su vam potrebne o radu ustanove, njenoj organizaciji i kao svim odeljenjima/odsecima. Ovde se objavljuju vesti o novim metodama dijagnostikovanja i lečenja koje vršimo, kao i bilten "Glas bolnice" koji je moguće preuzeti u .pdf formatu.


četvrtak 18 maj 2017
DONACIJA RAČUNARA NLB BANKE
Na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, NLB banka je Pedijatrijskoj službi Opšte bolnice Zrenjanin donirala 5 računara, što je deo njihovih društveno odgovornih aktivnosti.
Pomoćnik direktora Bolnice, dr Vladimir Arbutinov i načelnica Službe, dr Tatjana Stanković zahvalili su se na donaciji istakavši njen značaj, jer smo od pre desetak godina vezani za informacioni sistem tako da je potreba za zanavljanjem ove opreme velika, I svakako će olakšati svakodnevni posao.
Bojan Vukov u četvrtak 18 maj 2017 - 04:47:16
ponedeljak 15 maj 2017
OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN MEDICINSKIH SESTARA
Međunarodni dan medicinskih sestara obeležen je u Zrenjaninu 12. maja Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu, u organizaciji Saveza zdravstvenih radnika Zrenjanin. Velikom broju prisutnih medicinskih sestara i tehničara Regiona i gostima obratila se predsednica Saveza zdravstvenih radnika Zrenjanin, Djurdjica Šljapić, nakon nje prisutne je pozdravio zamenik gradonačelnika, Saša Santovac. Prezentovana je tema: „Savremeno sestrinstvo-sestrinska dokumentacija i sestrinske dijagnoze“. Na Svečanoj akademiji dodeljena su i Posebna priznanja, Povelje i Srebrni znaci medicinskim sestrama i tehničarima koji su svojim radom zaslužili ovo laskavo priznanje. >>
Bojan Vukov u ponedeljak 15 maj 2017 - 06:05:30
I – TAXI: BUDIMO HUMANI
Zaposleni u kompaniji I-TAXI su 11.05.2017. godine dobrovoljno dali krv na Odeljenju transfuzije krvi u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin.
Pored toga, ova kompanija je obezbedila poklon vaučere za besplatnu vožnju svima koji su do kraja dana dobrovoljno dali krv. Zahvaljujemo se na lepoj saradnji i humanom i lepom gestu.

Bojan Vukov u ponedeljak 15 maj 2017 - 01:23:52
utorak 09 maj 2017
ODOBRENA SREDSTVA ZA POPRAVKU CT APARATA

U skladu sa utvrđenim prioritetima ulaganja u zdravstvo, Pokrajinska vlada je na sednici održanoj 05.05.2017. godine odlučila da Opštoj bolnici „Đorđe Joanović” Zrenjanin usmeri 11.520.000,00 dinara za troškove popravke CT aparata, kako bi ovaj skener ponovo bio osposobljen za pregled pacijenata.
Aparat je u Opštoj bolnici Zrenjanin u funkciji od 24.06.2008. godine, na njemu se mesečno obavi oko 670 usluga. Do kvara je došlo 03.04.2017. godine.
Do popravke aparata, hitna stanja se zbrinjavaju po dogovoru sa institutima (Centar za radiologiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici), tako da je ta oblast pokrivena. Ležeće pacijente transportujemo i u Opštu bolnicu u Subotici.
Uput za odloženu (nehitnu) CT dijagnostiku u drugu zdravstvenu ustanovu, istog ili višeg nivoa zdravstvene zaštite daje izabrani lekar Doma zdravlja na osnovu mišljenja lekara specijaliste. Uput je potrebno overiti u filijali Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

Bojan Vukov u utorak 09 maj 2017 - 04:33:19
BEBAMA ROĐENIM U NEDELJI CRVENOG KRSTA OBEZBEĐENI BEBI PAKETI
Povodom obeležavanja Nedelje Crvenog krsta, tradicionalnom akcijom „Paket za novorođenu bebu“, Službu ginekologije i akušerstva Opšte bolnice Zrenjanin je posetila predsednica Crvenog krsta Zrenjanin, dr Sonja Kapeler Puškarić sa volonterima. Zahvaljujući Crvenom krstu Vojvodine, svim porodicama čije bebe budu rođene tokom Nedelje Crvenog krsta u Opštoj bolnici Zrenjanin biće uručeni bebi paketi.
Bojan Vukov u utorak 09 maj 2017 - 01:23:24
ponedeljak 08 maj 2017
OPŠTOJ BOLNICI ZRENJANIN SREDSTVA ZA PROJEKAT IZ OBLASTI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE
Udruženje "Zrenjaninski poslovni krug - ZREPOK" je na osnovu javnog poziva koji je objavljen početkom februara 2017. godine sprovelo bodovanje pristiglih predloga projekata za finansiranje projekata u cilju unapređenja životnog okruženja građana. >>
Bojan Vukov u ponedeljak 08 maj 2017 - 04:36:12
utorak 25 april 2017
SLUŽBI PEDIJATRIJE URUČENA DONACIJA ŠKOLE STRANIH JEZIKA "NEW AGE SCHOOL"
Pedijatrijsku službu su 24.04.2017. godine posetili predstavnici škole stranih jezika New Age School uručivši donmaciju: laptop i štampač. Pored donacije organizovali su i predstavu za decu koja se leče na Pedijatriji.
Sredstva za donaciju su prikupljena na vašaru na kojem su prodavani poklončići-radovi polaznika Škole.
Predstavnici škole ističu da se nadaju da će ovim gestom pokrenuti i druge institucije i pojedince na slične aktivnosti, a malim pacijentima upućuju najlepše želje za što brži oporavak.
Bojan Vukov u utorak 25 april 2017 - 03:19:58
petak 21 april 2017
USKRS U PEDIJATIJSKOJ SLUŽBI
OVAKO JE OBELEŽEN USKRS U PEDIJATIJSKOJ SLUŽBI 2017-e GODINE! >>
Bojan Vukov u petak 21 april 2017 - 04:54:16
četvrtak 13 april 2017
PREGLEDI MLADEŽA BEZ UPUTA I BESPLATNO POVODOM OBELEŽAVANJA DANA BORBE PROTIV MELANOMA
Obaveštavaju se građani da će 8. maja 2017. godine moći da obave pregled sumnjivih mladeža bez uputa i besplatno u Specijalističkoj poliklinici Opšte bolnice Zrenjanin, šalter br. 11 - kožno. Povod je Evropski dan borbe protiv melanoma–EUROMELANOMA 2017.
Svi zainteresovani mogu da se prijave za pregled putem interneta (www.euromelanoma.org), popunjavanjem upitnika koji se nalazi na početnoj stranici u periodu od 10. do 30. aprila, kao i putem telefona od 3. do 5. maja od 08.00 do 20.00 h, putem besplatne telefonske linije na broj: 0800 222 888.
Građani koji ne uspeju da se prijave ne treba da brinu jer se ovakvi pregledi vrše svakodnevno uz uput.
Euromelanoma je panevropska kampanja prevencije raka kože koja ima za cilj da svima pruži informacije o prevenciji, ranoj dijagnostici i lečenju raka kože. Započeta u Belgiji 1999. godine, ova kampanja se proširila na 29 zemalja. Srbija je od 2008. godine uključena u panevropsku, humanitarnu, skrining kampanju protiv raka kože, a Opšta bolnica Zrenjanin je od samog početka učesnica.
Kampanju organizuje Udruženje dermatovenerologa Srbije u saradnji sa Euromelanoma Europe i Evropskim udruženjem za dermatološku onkologiju (EADO), Intersekcijskim odborom za melanom Srpskog lekarskog društva, a pod pokroviteljstvom Evropske akademije za dermatologiju i venereologiju (EADV) i Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Bojan Vukov u četvrtak 13 april 2017 - 05:48:57
petak 07 april 2017
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Poštovani sugrađani, u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin došlo je do kvara CT aparata, te Vas molimo za razumevanje.

Hitna stanja se zbrinjavaju po dogovoru sa institutima (Centar za radiologiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici), tako da je ta oblast pokrivena.

Uput za odloženu (nehitnu) CT dijagnostiku u drugu zdravstvenu ustanovu, istog ili višeg nivoa zdravstvene zaštite daje izabrani lekar Doma zdravlja na osnovu mišljenja lekara specijaliste. Uput je potrebno overiti u filijali Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.
Bojan Vukov u petak 07 april 2017 - 02:19:54
Idi na stranu       >>  

AZUS

Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAM

Glavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov